/
Tietoa

Muuttovakuutus

Muuttolaatikko

Mitä muuttofirman vakuutus korvaa?

Muuttofirmalla on  kaksi vakuutusta:

  • Vastuuvakuutus ja
  • Lakisääteinen tiekuljetusvakuutus

Vastuuvakuutus korvaa muuttofirman aiheuttamat vauriot kolmannelle osapuolelle, esimerkiksi taloyhtiön piharakennuksille tai rappukäytäville. Tiekuljetusvakuutus puolestaan korvaa kuljetuksen aikana tapahtuneet vahingot tai katoamiset (kotimaassa 20 EUR / kg). Näiden lisäksi muuttofirmalla voi olla muita vakuutuksia. Oma vastuu 500 euroa.

Kotivakuutus on muuttajan paras turva. Jos olet ottanut irtaimistolle laajan turvan, niin kotivakuutus korvaa kotimuutossa sattuneet omaisuusvahingot. Tapahtuipa rikkoutuminen pakatessa, kantaessa tai kuljetettaessa, niin suosittelen ottamaan yhteyttä vakuutusyhtiöösi. Kotivakuutus on usein voimassa myös kodin ulkopuolella muuton aikana.

Useimmat yhtiöt korvaavat pakatessa ja kantaessa tapahtuneita esinevahinkoja. Kuljetuksen aikana sattuneisiin vahinkoihin on vaihtelevampi käytäntö vakuutusyhtiöittäin. Se kannattaa varmistaa omasta yhtiöstä.Kotivakuutuksen suppea turva ei korvaa muutossa sattuneita rikkoutumisia. Jos et ole varma oman kotivakuutuksesi laajuudesta, niin tarkista asia hyvissä ajoin ennen muuttopäivää. Itse asiassa jo ennen kuin aloitat pakkaamisen, jotta irtaimisto on asianmukaisesti vakuutettu jo siinä vaiheessa.Muuttofirma on vakuuttanut henkilökuntansa vahinkojen varalta, mikä tarkoittaa sinulle mukavan huoletonta muuttamista. Muuttaminen on muutenkin stressaavaa, joten kaikki helpotus on tervetullutta.Kotivakuutukseen kuuluva muuttoturva vakuuttaa kumpaakin asuntoa ja on voimassa siihen saakka, että vastuullasi on enää yksi asunto, maksimissaan kuitenkin kaksi kuukautta muuton alkamisesta.

Natalia
Natalia
Muutto Kuopio Oy
Ruksi
Natalia
Hei! 👋
Voinko olla avuksi?
WhatsApp ikoni
Aloita keskustelu
WhatsApp ikoni